Vacature – Project Manager

Syntrium is een bedrijf dat op zoek gaat naar slimmere optimalisatiemogelijkheden voor de administratieve business processen van technische bedrijven. Slimmer in de oplossingen door een efficiënt en effectief product aan te bieden. Slimmer omdat we tools tailer made configureren en implementeren. Slimmer in het proces ernaartoe. De analyse, het ontwerp, de configuratie en de implementatie doen we in een duurzaam partnership met onze klanten en medewerkers.

We geloven enkel in optimalisatieprocessen waar zowel het bedrijf als haar medewerkers beter van worden.
Optimizing business processes optimizes people.

Onze klanten bevinden zich zowel in België als in het buitenland in een brede waaier van technische bedrijven. Omdat wij steeds meer werk aantrekken en ambitieus zijn om zelf ook te blijven evolueren en innoveren, willen we ons team graag uitbreiden met een gedreven en ervaren project manager (m/v). Je komt terecht in een jong bedrijf met een vlakke en open structuur.

Wat verwachten we van jou:

Je hebt een passie om projecten op te volgen van concept tot realisatie. Door je ervaring met Prince 2 en Agile projectmanagement heeft het bepalen van de scope en het in kaart brengen van behoeften, risico’s, middelen, projectteam, timing, budget, … geen geheimen voor je.

Door je heldere en open communicatie zorg je ervoor dat de verschillende partijen de neuzen in dezelfde richting hebben staan. Je gezonde dosis overredingskracht zorgt ervoor dat je in discussies weet te overtuigen met onderbouwde argumentatie.
Teamplay draag je hoog in het vaandel. Door het team te coachen kan je er ook voor zorgen dat iedereen zich gedragen voelt in het project.

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Ervaring met ERP-implementatie/omgeving is een troef, maar geen must.

Wat mag je van ons verwachten

Een competitief loon met bedrijfswagen en aanvullende extralegale voordelen.

Leren en voortdurend je parate kennis bijwerken vinden wij belangrijk.

De mogelijkheid om in een jong bedrijf mee een actieve rol op te nemen in onze groei en ambities. Je krijgt de gelegenheid om zelf initiatieven te nemen, innovatie te introduceren en uit te werken.

We organiseren geregeld teamoverleg en zetten in op ondersteunende tools.

Voel je je aangesproken? Neem dan zeker contact met ons op!

Partner of IFS and Novacura

Member of BEMAS and VOKA